Stasion Cuaca Underground Pribadi Cuaca

SKU #:E0340WST2H2R-V1

Polos acan bergaya sareng sadaya data penting anu gampang dibaca anu anjeun peryogikeun sapertos ramalan cuaca, waktos, alarm, suhu jero / luar sareng kalembaban. Tombol kontrol aya di belah katuhu layar simulasi layar toél telepon pinter pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna. Aya lampu tukang bodas / amér / ungu / héjo / beureum / biru pikeun dipilih. Tombol fisik anu ramah pikeun pangguna di luhur ngabantosan anjeun pikeun ngendalikeun lampu latar kalayan gampang. Pintonan waktos otomatis liwat sinyal RC (DCF / MSF / JJY / WWVB) nyaéta opsional. Nilai pangluhurna sareng panghandapna kacatet pikeun diparios iraha waé.


Detil Produk

Spésifikasi produk

Solusi Pendukung

Weather Underground Personal Weather Station03

-Bersihkeun sareng jelas tata perenah LCD pikeun gampang dibaca
- Lampu latar bodas / amér / ungu / héjo / beureum / biru opsional
Ramalan -Weather kalayan indikator titik katirisan
-Maca & suhu luar (℃ / ℉) bacaan
-In & hygrometer luar
-Maks / catetan Min kanggo bacaan thermo-hygro
-Rentang pangiriman: dugi ka 100 méter di daérah terbuka
-RC jam kalayan waktos DST diropéa
-Alarm sareng fungsi tunduh
-Kalendar ngalacak bulan & tanggal
-Dukung nepi ka 3 péso sensor thermo-hygro


Rentang Suhu Indoor 0 ℃ -50 ℃ (32 ℉ dugi ka + 122 ℉)
Jam Waktos atom (tiasa dipareuman)
Rentang Suhu Luar -20 ℃ -60 ℃ (-4 ℉ dugi ka + 140 ℉)
Max Qty of Transmitter Tilu
Rentang transmisi 100 méter di daérah terbuka
Frékuénsi 433,92 MHz
Dina & Rentang Asor Luar 20% - 95%
Bahan Bahan ABS
Konsumsi Kakuatan Satuan Utama: 3 batré basa alkali "AAA"
Sensor Luar: 2 batré basa alkali "AA"
Diménsi Unit Utama: 140 x 24 x 89mm
Sensor outdoor: 38 x 19 x 100mm
Pakét Kotak Kado
Eusi Paket Stasion Cuaca x 1pc
Sensor outdoor x 1pc
Pitunjuk Pitunjuk x 1pc

Solusi

Kalayan tim R&D anu kuat sareng ranté suplai anu terintegrasi sacara vertikal, Emate mangrupikeun panyokong dipercaya anjeun nyayogikeun layanan OEM / ODM hiji-stop, anu sok nganteurkeun barang dina kualitas sora sareng dina éfisién.

 

FAQ Palanggan

1.Q: Naon harga anjeun?
A: Harga turun naek per paménta lengkep sareng faktor pasar sanés. Kami bakal ngintunkeun anjeun lambaran tawaran anu diénggalan saatos perusahaan ngahubungi kami pikeun inpormasi salajengna.

2.Q: Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?
A: Leres, qty order minimum kami nyaéta 1000-2000 pcs nohonan sarat tina MOA: $ 15000.

3.Q: Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana?
A: Leres, matéri parantos saluyu sareng standar CE, RoHS sareng FCC. Mangga kontak kami pikeun inpormasi lengkep.

4.Q: Naon waktos lead rata?
A: Sampel waktos kalungguhan: 3-5 dinten damel.
Waktos produksi massal: 55 dinten saatos resi setoran.

5.Q: Naon istilah pamayaran?
A: deposit 30% sateuacanna sareng kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL.

6.Q: Naha anjeun nawiskeun jasa labél swasta khusus?
A: Leres, anjeun tiasa ngaropea logo nyalira kana produk sareng bungkusan na.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami