Tombol Toél Pancuran Jam Ku Timer, Suhu Sareng Asor

SKU #:E0007STH-V7

Waterproof for Water Splashes - Perlindungan Ip54 tina arah mana waé sareng panangtayungan lengkep ngalawan kontak. Cocog sareng kaseueuran lokasi. Penting pikeun dianggo di luhur kamar mandi, kasombongan atanapi tilelep dapur salaku timer, bahkan dina pancuran pikeun ngalacak waktos sareng ngahémat cai. Jam otomatis kalayan total undur dugi ka 99mins. Waktos Tampilan 12/24 jam saklar. Sora sareng jelas tapi henteu matak pikakeueungeun tiasa didangu di kamar anu caket. Jalma anu kaserang kaleungitan nguping hampang kedahna teu ngagaduhan masalah ngupingkeun alarem. Jam Digital ieu sareng Toél Layar Sentuh, Térmométer sareng Hygrometer SÉJÉR sareng GAYA. Éta ditepikeun dina kotak anu saé anu bakal ngabagjakeun palanggan Idéal pikeun ngalacak waktos nalika waktosna anjeun di kamar mandi, ogé masak di dapur, diajar di kantor, ngawaskeun waktos kelas, atanapi ngan saukur waktos latihan rekreasi nalika niténan suhu sareng kalembaban di jero rohangan.


Detil Produk

Spésifikasi produk

Solusi Pendukung

Touch Button Shower Clock With Timer, Temperature And Humidity

-Tahan percikan cai
-Anggit digit waktos kanggo ningali dina pandangan
-Waktos ayeuna kalayan format 12/24 jam
-Kalendar ngalacak bulan sareng tanggal
-Tampilan suhu jero ruangan ℃ / ℉
-Témbong kalembaban jero rohangan
Indikator tingkat -Nyamanan
-Timer fungsi bakal tombol motong pondok
-Gantung gantung / cangkir sedot / méja nangtung
-Dimensi: 110 * 28 * 106mm
-Konsumsi listrik: 2 aki-aki basa alkali “AAA”


Rentang Suhu Indoor

-9~ 50 ℃ (158~ 122 ℉)

Didoor asor Kisaran

20% - 95%

Jam

Format 12 atanapi 24 jam

Bahan

Bahan ABS

Konsumsi Kakuatan

2 “AAA”Aki basa

Diménsi

110 x 28 x 106mm

Pakét

Kotak Kado

Pakét Ngawengku:

Pancuran jam x 1pc

Pitunjuk Pitunjuk x 1pc

Solusi

Kalayan tim R&D anu kuat sareng ranté suplai anu terintegrasi sacara vertikal, Emate mangrupikeun panyokong dipercaya anjeun nyayogikeun layanan OEM / ODM hiji-stop, anu sok nganteurkeun barang dina kualitas sora sareng dina éfisién.

 

FAQ Palanggan

1.Q: Naon harga anjeun?
A: Harga turun naek per paménta lengkep sareng faktor pasar sanés. Kami bakal ngintunkeun anjeun lambaran tawaran anu diénggalan saatos perusahaan ngahubungi kami pikeun inpormasi salajengna.

2.Q: Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?
A: Leres, qty order minimum kami nyaéta 1000-2000 pcs nohonan sarat tina MOA: $ 15000.

3.Q: Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana?
A: Leres, matéri parantos saluyu sareng standar CE, RoHS sareng FCC. Mangga kontak kami pikeun inpormasi lengkep.

4.Q: Naon waktos lead rata?
A: Sampel waktos kalungguhan: 3-5 dinten damel.
Waktos produksi massal: 55 dinten saatos resi setoran.

5.Q: Naon istilah pamayaran?
A: deposit 30% sateuacanna sareng kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL.

6.Q: Naha anjeun nawiskeun jasa labél swasta khusus?
A: Leres, anjeun tiasa ngaropea logo nyalira kana produk sareng bungkusan na.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami