Analisis Tren ngeunaan Pakét éléktronika konsumén

2Ihtisar

  • Kelestarian parantos aya dina daptar anu paling luhur, kalayan mérek mimiti ngirangan panggunaan plastik sareng langkung milih pilihan bahan anu ramah lingkungan.
  • Fokus kana fungsionalitasngajadikeun bungkusanna langkung gampang dibuka. Microsoft mingpin tren bungkus ku ngalarapkeun konsép kemasan "sadayana inklusif" ka Xbox Adaptive Controller.
  • Pikeun konsumén anu sibuk, bungkus didesain sareng palabuandina émutan. Kotak ngalebetkeun desain gesper, sedengkeun kantongna mangrupikeun pilihan anu gampang dikoléksi sareng tiasa dianggo deui.
  • Minimalis bodas masih mangrupikeun warna konci bungkus, sareng propil anu hipu, nunjukkeun rasa profesionalisme anu maju.
  • Pikeun nyiptakeun épék kandel, bungkusna nganggo trendi kelir caangpikeun nambihan sentuhan kapribadian kana desain anu kawilang minimalis. Nada lemes masihan bungkusan gaya hirup anu aya hubunganana sareng kado sareng tren warna-warni produk téknologi.

Polaroid

Kelestarian

3

Kelestarian bungkusan produk tetep janten perhatian masarakat, bungkusan produk téknologi berkembang nuju arah anu langkung ramah lingkungan. Bungkus kardus sareng kertas mimiti ngagentoskeun palapis plastik. Merek ageung parantos ngarobih stratégi na. Pikeun anjing robot na Aibo, Sony parantos ngenalkeun paket énggal didamel tina 50% botol plastik poliéster poliéster.

Sony

Fungsi4

Skéma bungkusan ogé fokus kana fungsionalitas, sareng desain ieu ngajantenkeun bungkusan langkung gampang dibuka. Geser desain anu dipasang, digabungkeun sareng cincin tarik sareng interlocks, ngajantenkeun langkung gampil sareng gancang pikeun konsumen muka bungkusan produk tanpa gunting. Microsoft ogé parantos ngamutahirkeun produk pengemas Xbox Adaptive Controller na ku nambihan cincin tarik sareng engsel supados langkung gampang dibuka.

Microsoft

Kamampuh5

Bungkusan téknologi kedah ngalaksanakeun gaya hirup anu sibuk, ngagunakeun sababaraha bungkus portabel saderhana anu tiasa nampung produk. Kantong tiasa dianggo salaku bungkus pikeun ngecas kabel, sareng éta tiasa dijaga rapih nalika di luar, sedengkeun pesen slogan dina bungkus tiasa janten desain anu menarik. Bungkus Rock'Bold Bold tahan cai Fresh'N Rebel nampilkeun gesper anu ngajantenkeun langkung portabel sareng gampang ditalian deui.

Pemberontak Fresh'N

Nada lemes6

Kusabab warna pink pastel masih janten trend utama dina produk téknologi, nada anu langkung lemes ogé dianggo dina bungkus. Warna dilarapkeun kana bungkusan produk dina gradién lemes atanapi warna padet. Nada warna pink anu populér tiasa nambihan pangaruh souvenir kana kotak kado, sareng ogé dianggo di pasar kado kalayan daya tarik anu unik pikeun konsumén ngora. Cylo ngagunakeun rupa-rupa warna warna pink sapanjang bungkus lini produk pikeun pangaruh mash-up

Cylo

Emate éléktronikangagaduhan tim desain propésional. Kami tiasa nawiskeun desain bungkusan anu hébat ogé ngarobah konsép pengemasan inovatif anjeun kana kanyataan.


Pos waktos: Jun-09-2021