Usum Solstis Panas Di dieu

Kami ngantunkeun solstis usum panas taun ayeuna tanggal 22 Juni, 13 Méi kalénder bulan. Solstis usum panas mangrupikeun istilah surya anu munggaran anu ditangtoskeun dina dua puluh opat istilah surya, anu hartosna mimiti resmi hawa panas, teras cuaca beuki panas sareng panas.

1(2)

Dua puluh opat istilah surya mangrupikeun hasil peradaban kuno sareng ngandung konotasi budaya anu panjang sareng akumulasi sajarah bangsa Cina. Asalna didasarkeun kana arah Big Dipper dina langit wengi ku jaman baheula pikeun nungtun produksi pertanian dina waktosna. "Dua Puluh-opat Syarat Surya" ayeuna asalna tina pembagian dumasar kana bujur panonpoe anu didamel langkung ti 300 taun ka pengker. Nyaéta, dina bunderan 360 derajat tina "ecliptic" (jalur anu jelas tina matahari dina bentang langit salami sataun), dibagi kana 24 bagian anu sami, hiji bagian anu sami unggal 15 °, kalayan vernal equinox salaku titik awal 0 derajat, disusun numutkeun darajat bujur. Dina kamekaran sajarah, "dua puluh opat istilah surya" kalebet kana kalénder bulan sareng janten bagian penting dina kalénder lunar. Dina kahirupan sareng produksi ayeuna, sanaos istilah dua puluh opat surya masih tiasa dianggo salaku rujukan kasar, akurasi sareng presisi na moal tiasa deui nyumponan kabutuhan jalma ayeuna.

2

Janten alat naon anu tiasa nyayogikeun pitunjuk anu langkung saé pikeun kahirupan sareng produksi tatanén? Stasion cuaca panganyarna Emate nyayogikeun data real-time sareng rékaman diakronik arah angin sareng curah hujan; éta ogé ngagaduhan fungsi ramalan cuaca anu akurat; dina waktos anu sasarengan, kami ogé ngagaduhan stasiun cuaca ramalan cuaca multi-kanal pikeun masihan terang anjeun terang kaayaan cuaca dina 4 dinten ka payun sateuacanna, sareng perjalanan sareng rencana produksi ogé sateuacanna. Wilujeng sumping konsultasi tim penjualan profesional kami pikeun detil! 


Pos waktos: Jun-22-2021