Pesenan pikeun Produk Éléktronik konsumén Lonjakan!

Blowout éléktronika konsumén di 2020! Kategori evergreen cross-border parantos janten barang anu panas ayeuna.

Jauh sateuacan blowout ieu, produk éléktronika konsumén parantos kasohor pisan, nyatakeun pangsa ageung 22% tina penjualan e-commerce ritel AS di 2020. eMarketer prédiksi yén penjualan e-commerce produk komputer sareng éléktronik konsumén di Amérika Serikat bakal ngahontal 156,5 milyar dolar AS taun ayeuna, sareng ampir satengah (49,5%) produk anu dijual dina kategori ieu bakal réngsé ngalangkungan pameseran online.

 1

Sumber ti eMarketer 

Nyandak pasar AS salaku conto, langkung ti satengah (51%) maluruh produk Amazon mangrupikeun produk éléktronik. Pembeli Amazon bakal milarian produk éléktronik khusus anu dipikaresep (sapertos iPhone, Nintendo Switchs) sareng merhatoskeun inpormasi anyar merek khusus.

 2

Sumber tina Business Insider, Ahrefs

 

Naon sababna balik semangat pasar anu luhur?

Dina jangka panjang, produk éléktronik konsumén di mangsa hareup bakal teraskeun maénkeun dua peran utama kategori evergreen lintas-wates sareng barang usum panas. Alesan mendasar balik pasokan sareng paménta ketat masih perlu dijajah. Dina hubungan ieu, insider industri Sam nempatkeun payun faktor pangaruhan ieu tina sudut pandang anu ngajual, pabrik, sareng dimensi pasar:

 

Platform laun ngaleutikan larangan pangisianan: Nalika Amazon Prime Day nembé réngsé, seueur anu ngajual dijual kaluar sareng stok. Ku alatan éta, paménta pikeun ngeusian nambahan samentara. Salaku tambahan, anu ngajual sadayana bergegas ngeusian deui inventaris aranjeunna salaku kaayaan replenish parantos leupas sabab Amazon laun-laun muka kabijakan replenishment.

 

Dina satengah mimiti 2020, kategori ngajual dilegaan jeung dirobah: Éléktronika konsumén sok janten kategori evergreen kalayan sumanget wates-wates anu teu henti. Salami épidemik, kapangaruhan ku turunna penjualan kategori sanés, beuki seueur anu ngajual sasaran arah pamekaran produk pikeun produk éléktronik konsumén. Ditambahkeun sareng pergeseran kabiasaan konsumsi online global, kanaékan permintaan pikeun pasokan anu ngajual énggal ogé parantos ngarusak kasaimbangan pasokan sareng paménta di pasar aslina;

 

Silih simbut silih sambung antara hulu sareng hilir industri: Nyandak asesoris telepon sélulér salaku conto ,. Hatur nuhun kana pangaruh usum gugur global produk anyar anu diluncurkeun ku merek telepon sélulér utama, sapertos Huawei, Apple, Xiaomi, sareng sajabana, pamasok hilir di tukangeun merek ponsel ogé parantos lebet kana jalur anu gancang. Pabrikan Yiwu ngungkabkeun yén bisnis turunan Apple leres-leres mekar! "Salila période pra-jual iphone 12, sababaraha anu ngajual parantos nyandak cetakan kasus ponsel anu bocor pikeun milarian pabrik pikeun ngatur pesenan. Aya langkung ti 10 pesenan kanggo kasus telepon sélulér nyalira, sareng éta parantos dijadwalkeun dugi ka akhir Nopémber. "Dina waktos anu sasarengan, kusabab ningkatna paménta siaran langsung, pidéo, sareng konperénsi online, peluncuran game P5, kamakmuran kado éléktronik liburan sareng populérna Internét anu cerdas tina Hal, produk periferal diperpanjang ku éléktronika konsumén ogé parantos melonjak.

 

Kaunggulan kompetitif téknologi Cina: Nyatana, dina taun-taun ayeuna, pakean pinter multi-fungsi Cina sareng jam tangan pinter ngaganggu alat éléktronik luar negeri anu lemah, sapertos monitor denyut jantung hiji fungsi, pelacak kabugaran, sareng alat navigasi. Dina premis yén produk Cina gaduh monopoli téhnologis sareng kaunggulan kalapa, pesenan ti pasar luar negeri pikeun produk anu nganggo 5G, TWS, sareng carjer gancang nirkabel sacara alami bakal ngalir ka Cina.

 


Pos waktos: Mei-31-2021