Orientasi Pagawé Anyar (Apr.-Mei)

Halo, Babaturan Anyar!
Di antara Musim Semi sareng Musim Panas, rerencangan énggal ti sadaya arah sumping sareng ngariung di Emate Group ti April dugi ka Mei, teras hiber ka departemén sareng jabatan anu béda.
Halo, kolega anyar, wilujeng tepang sareng anjeun!
"Saha kuring, ti mana kuring, naon anu kuring resep? Naha aya batur sapagawean di bumi? Oh, janten anjeun ogé ti Lianjiang / Sichuan / Nanping ..."
Saatos ngenalkeun diri singget, kami maénkeun gim "ramo tarik" pikeun silih kenal. Sabaraha kali anjeun kabur? Sabaraha kali anjeun bray? Sabaraha kali anjeun meta sateuacanna? Gimna ngeunaan ngadangukeun, pokus sareng réaksi, naha anjeun ngagaduhan pandangan?
1-2

Grup Emate dina Soca Anjeun
Kami patepung silih di tempat damel anu lega, ti mimiti anjeun nguping atanapi ningali Emate Group, naon kesan mimiti anjeun perusahaan?
Kumaha saur anjeun ngeunaan anjeunna saatos wawancara sareng orientasi?
Dinten ieu, dosén ngajelaskeun gambaran perusahaan, riwayat pangembangan, segmen bisnis, ngahargaan, struktur organisasi, kakuatan inti, budaya perusahaan, advokasi paripolah sareng kontén anu aya hubunganana. Naha ieu parantos nyegerkeun deui pendapat anjeun ngeunaan anjeunna?
Naha anjeunna konsisten sareng kesan awal anjeun; atanapi anjeunna bénten sareng imajinasi anjeun?
2
Grup Emate Dina Aturan
Rencana latihan saminggu 7 dinten, log diajar 2 bulan, sareng laporan damel 3 bulan janten jalan pikeun pagawé anyar ngahiji sareng perusahaan sareng janten bagian perusahaan. Unggal aplikasi check-in sareng OA mangrupikeun tapak tilas damel unggal padamel anyar.
Dosén pokus kana manajemén kahadiran perusahaan, remunerasi sareng manpaatna, sareng kode tingkah laku, anu aya hubunganana sareng kapentingan karyawan énggal, ngamungkinkeun aranjeunna langkung waspada ngeunaan aturan sareng peraturan perusahaan, ketat ku nyalira, sareng ngatur dirina nyalira saluyu sareng pasal pakaitna perusahaan.
4
Pariksa sareng Naséhat
Akhirna, pikeun ngahijikeun pengetahuan ngeunaan latihan ieu, para karyawan énggal ngalakukeun tés pikeun mariksa pamahamanana ngeunaan eusi latihan ieu, supados ningkatkeun pamahaman perusahaan ngeunaan perusahaan. Aranjeunna ogé ngaevaluasi kursus latihan ieu sareng masihan tanggapan sareng saran berharga pikeun ngabantosan Departemen Sumber Daya Manusa anu langkung saé ngalaksanakeun palatihan padamel anyar.

 

 

Aya seueur pilihan dina kahirupan. Hatur nuhun pikeun nyandak kasempetan ieu sareng pendak sareng kami di dieu. Hayu urang mimitian sareng tumuh dina perjalanan kahirupan anyar ieu babarengan sareng harepan anu hadé pikeun masa depan anu tetep diémutan.


Pos waktos: Jun-07-2021