Kumaha Palang-Wates E-commerce Salamet Dina Epidemik?

Nembe, berita "Globalegrow E-commerce parantos didaptarkeun kabangkrutan sareng reorganisasi" muncul dina pamilarian panas Internet. Hiji alesan kunaon masalah ieu narik perhatian anu lega nyaéta Globalegrow mangrupikeun cabangna milik A-saham anu didaptarkeun "cross-border e-commerce first share" -KJT. Total nilai pasar perusahaan induk éta kantos caket kana 40 milyar, sareng pendapatan na ngahontal 20 milyar. Sumawona, dina dua taun ka pengker, wabah ieu ningkatkeun transaksi online sareng ogé nyayogikeun kasempetan pikeun e-commerce lintas batas pikeun ngabersihan inventaris anu lami. Naha Globalegrow, kalayan halangan "saham munggaran e-commerce lintas batas" dina sirah na, runtuh?

src=http___n1.itc.cn_img8_wb_recom_2016_08_04_147028219912399507.JPEG&refer=http___n1.itc

Globalegrow aya dina krisis hutang!

Laporan munggaran "Krisis hutang jero Globalegrow" nyaéta dina bulan Séptémber 2020. Henteu ngan diungkabkeun ku média pikeun tetep tunggakan sareng pemasok, tapi éta ogé kalibet dina sababaraha sengketa kontrak, anu sadayana aya hubunganana sareng gagalna mayar pamasok. .

Dina taun 2020, masalah hutang parantos mendesak. KJT nyatakeun, pikeun méréskeun masalah kabutuhan modal, perusahaan nyobian ngempelkeun dana ngalangkungan sababaraha cara sapertos ngaluarkeun obligasi perusahaan, pinjaman bank, pinjaman saham, sareng ngajual aset.

Hal anu paling matak pikeun industri nyaéta tanggal 24 Maret 2021, KJT ngumumkeun penjualan 100% anak perusahaan na, Patozon, kalayan harga total 2.02 milyar yuan pikeun transfer ekuitas dasarna.

Masalah bisnis anu teras-terasan nyababkeun KJT nganggo topi ST (specialtreatment) dina 7 Méi taun ayeuna. Dina waktos anu sami, KJT ogé ngalaman gempa tanaga.

Numutkeun kana wawancara média, hiji pagawé Globalegrow ngungkabkeun yén "Globalegrow ngahutang langkung ti 3.000 pemasok, sakitar 450 juta yuan ngahutang ka pemasok, sareng sakitar 300 juta yuan gaduh logistik, jumlahna langkung ti 700 juta yuan."

 

下载

Kumaha KJT sumping kana ieu? Dimana artos éta?

1. Penjelasan Globalegrow

Ngeunaan masalah dana, saurang insider Globalegrow ngungkabkeun yén aya tilu aspek utama. Salah sahijina nyaéta ti saprak 2019, bank mimiti narik seueur pinjaman, anu langsung ngarah kana masalah kauangan Globalegrow; anu kadua nyaéta bisnis perusahaan maju gancang teuing, anu nyababkeun dana operasional perusahaan henteu cekap; katilu, wabah wabah ieu parantos mangaruhan pangaruh sareng tekanan kana industri sareng ranté suplai. 

2. Pernyataan tilas pagawé Globalegrow

Tilas pagawé Globalegrow yakin yén masih aya kasempetan pikeun KJT mundur, upami aya huru-hara dina manajemén internal kedah direngsekeun. "Sailvan parantos ngalaman sagala masalah ieu, ranté modal rusak, panyadia nampik pikeun nyayogikeun aranjeunna, sareng reputasi sadayana bau. Ayeuna reputasi dipulihkeun. Globalegrow kedah damel babarengan."

3. Analisis insider bisnis

Praktisi e-commerce cross-border percaya yén masalahna nyaéta Globalegrow seueur teuing produk standar sareng inventarisasi ageung. Globalegrow tadina ngadamel telepon sélulér, anu dasarna produk standar. Xiaomi sareng Huawei gaduh pasar luar negeri nyalira sareng saluran penjualan langsung. Sahenteuna, arus kas teu kedah kaluar gancang pisan. Globalegrow kedah mayar kontan heula sateuacan mésér inventarisasi. Ngajual lalaunan, ieu sadayana biaya, sareng telepon sélulér jelas dibanderol, sareng ngajual ka luar negeri panginten henteu kedah ngagaduhan kaunggulan.

Pangaruh pasar luar negeri dina kaayaan epidemi tiasa langkung parah tibatan anu diarepkeun! Naha éta ranté modal, manajemén internal atanapi pilihan sku. Unggal tautan tiasa nangtoskeun kahirupan atanapi maotna perusahaan. Kasempetan sareng tantangan hirup babarengan dina Palang-wates e-commerce, sareng unggal léngkah kedah dilaksanakeun sacara ati-ati!

OIP-C


Pos waktos: Jun-23-2021