Konci Ngararancang Produk Éléktronika konsumén

R0ee9aa82a9dccd8fb758edce37fdda06 (1)

Produk éléktronik konsumén tingal produk éléktronik anu didesain sakitar aplikasi konsumen sareng caket hubunganana sareng kahirupan, padamelan, sareng hiburan. Tujuan produk éléktronik sapertos kitu nyaéta ngamungkinkeun para konsumen pikeun bebas milih, ngagunakeun sareng ngararasakeun. 

 

Kalayan kamajuan kontinyu sareng pamutahiran pasar produk éléktronik konsumén, persaingan dina pasar produk éléktronik janten beuki sengit. Pasar ngagaduhan syarat anu luhur pisan pikeun desain, téknologi inti, bahan, sareng tampilan produk énggal.

 

cmf-design-the-fundamental-principles-of-colour-maModél pamikiran anu leres pikeun desain produk éléktronik konsumén kedah CMF. Janten naon anu leres téh CMF? CMF mangrupikeun inisial Warna, Bahan, sareng Tamat. Mangrupikeun kasimpulan sederhana tina tilu aspek warna produk, bahan, sareng perawatan permukaan. Desain CMF nimpah obyék desain, sareng ngahubungkeun sareng saling hubungan sareng bagian persépsi anu jero antara obyék desain sareng pangguna. Seuseueurna dianggo dina desain produk pikeun nungkulan detil objék desain sapertos warna, bahan, sareng pamrosésan. Mangrupikeun komponén penting dina desain produk.

 

Lami-lami, téhnik desain produk éléktronik konsumén parantos laun dilaksanakeun saluyu sareng pamikiran desain tradisional. Désainer biasana nuturkeun susunan prosés desain ieu: kreativitas produk - skétsa - modél - modél prototipe. Dina prosés anu sapertos kitu, désainer kedah mikir pisan sareng damel deui sareng mudik.

 

Nalika ngarancang produk, tinimbangan mimiti desainer biasana penampilan produk, tapi désainer sering ningali yén saatos produk réngsé, teu aya prosés anu cocog atanapi dukungan matéri, atanapi henteu warna anu tiasa cocog sareng watek produk. Faktor ieu di luar gaya produk ngaganggu pembuatan produk sampurna anu diarepkeun.

 

Ayeuna, seueur désainer tetep bakal nganggo téknik desain tradisional ieu. Nanging, parobihan gaya ieu murni ogé nyababkeun béda produk janten langkung alit sareng alit, sareng cara motong kana desain ti sudut pandang CMF laun janten modeu desain desain anu anyar pikeun éléktronik konsumén ayeuna. Di dieu di Emate, tim desain kami damel caket sareng departemen rékayasa kami kalayan kapang CMF. Ku kerjasama anu caket ieu, urang tiasa ngawangun modél anyar tina konsép sacara épéktip. Ieu sababaraha model anyar anu kami rancang.

 


Pos waktos: Jun-16-2021