Warta

  • Why should a family have a weather station?

    Naha kulawarga kedah gaduh stasiun cuaca?

    Kusabab sababaraha kagunaan stasiun cuaca, éta ngagaduhan sababaraha kauntungan.Upami Anjeun gaduh stasiun cuaca, Anjeun bisa ngalaman genah eta brings.Ieu di handap aya sababaraha kaunggulan gaduh stasiun cuaca.1.Real-time data Salah sahiji alesan pangpentingna jalma milih cuaca stati ...
    Maca deui
  • Air Quality Monitor Recommendation

    Rekomendasi Monitor Kualitas Udara

    Sistem ngawaskeun kualitas hawa ngadeteksi sareng ngawaskeun kontaminasi dina hawa sapertos karbon monoksida, karbon dioksida, walirang dioksida, sareng sanyawa organik anu volatil.Sarat pikeun ngawaskeun kualitas hawa parantos ningkat salaku hasil tina kabutuhan pikeun ngajaga kualitas hawa, sabab kualitas hawa goréng ngandung ...
    Maca deui
  • What’s Thermo-hygrometers for?

    Naon Thermo-hygrometers?

    Thermo-hygrometers digunakeun pikeun ngukur kalembaban sareng suhu.Kalembaban nyaéta konsentrasi uap dina hawa, biasana nilaina dipintonkeun ku persentase.Thermo-hygrometer nyaéta sénsor pikeun ngukur kalembaban sareng suhu.Duanana nilai bakal dipintonkeun ngaliwatan ...
    Maca deui
  • What’s the point of a smart weather station?

    Naon gunana stasiun cuaca pinter?

    "Naha teu ningali ka luar?"Ieu mangrupikeun réspon anu paling umum anu kuring kadéngé iraha waé topik stasiun cuaca pinter muncul.Éta patarosan anu sah sareng seueur skeptis ngeunaan konvergénsi dua topik bumi pinter sareng ramalan cuaca.Jawabanana basajan ...
    Maca deui
  • Smart Home Weather Stations and Rain Gauges Market: Drivers and Challenges

    Stasion Cuaca Smart Home sareng Pasar Rain Gauges: Supir sareng Tantangan

    Inovasi produk dina téknologi, kinerja, fungsionalitas sareng desain nyababkeun kamekaran stasiun cuaca bumi pinter sareng pasar pengukur hujan.Vendor museurkeun kana inovasi téknologi pikeun ningkatkeun fungsionalitas produk pinter.Konsumén museurkeun kana konsép c...
    Maca deui
  • The 131st CantonFair will be held online from April 15th to 24th

    The 131st CantonFair bakal dilaksanakeun online ti April 15th nepi ka 24th

    The 131st Cina Impor jeung Ékspor Fair (Canton Fair) bakal dilaksanakeun online pikeun 10 poé ti April 15 nepi ka 24. Ieu sési tina Canton adil jeung unicom, domestik jeung internasional dual siklus salaku téma, pameran ngawengku platform tampilan online, pikeun jasa pertambangan jeung docking, cross-borde ...
    Maca deui
  • New Arrival – WiFi Weather Station Gateway

    Kadatangan Anyar - Gerbang Stasion Cuaca WiFi

    Kalayan timer panyiraman pinter sareng ngawaskeun sensor taneuh pikeun ngadamel kebon anjeun ku diurus ti iraha waé sareng dimana waé.Jadwal gancang sareng mariksa rencana irigasi anjeun iraha waé ku APP mobile.Langkung sae ka padang rumput hejo anjeun, ningkatkeun panén taunan anjeun, sareng ngahémat artos tagihan cai anjeun ku monitor...
    Maca deui
  • Wish You Merry Christmas and Happy New Year

    Wilujeng Natal sareng Taun Anyar

    Sakali deui Natal datang, sarta éta waktuna deui pikeun mawa dina Taun Anyar.Dina mangsa kabagjaan urang nampilkeun kahayang ikhlas urang jeung pikiran alus.Muga-muga Natal anjeun ngeusi momen khusus, kahaneutan, katengtreman sareng kabagjaan, kabagjaan anu katutupan sareng miharep anjeun sadaya kabagjaan Natal sareng ...
    Maca deui
  • Happy Thanksgiving Day

    Wilujeng Poé Syukuran

    Salam khusus waktos Thanksgiving pikeun nganyatakeun ka anjeun apresiasi ikhlas kami pikeun kapercayaan anjeun sareng salawasna ngadukung.Kami nganuhunkeun pisan sareng ngawilujengkeun ka anjeun ucapan salamet pikeun Poé Syukur anu bagja sareng séhat! Ti kulawarga Emate
    Maca deui
  • Digital Radio Alarm Clock with Calendar

    Jam Alarm Radio Digital sareng Kalénder

    Ieu radio dikawasa jam alarm radio jeung fungsi almenak Sigana hébat di kantor on meja, tapi ogé di imah di ruang tamu atawa pangkeng.Mibanda tampilan digit badag Tampilan badag nembongkeun maneh tinjauan sakabéh bulan, kaasup kalénder minggu, taun, bulan, tanggal, weekdays.Éta tiasa...
    Maca deui
  • New Arrivals – Weather Station Series

    Kadatangan Anyar - Runtuyan Stasion Cuaca

    Emate ngarancang, ngamekarkeun, pabrik jeung ngajual hiji rentang éksténsif produk éléktronik digital, kaasup stasiun cuaca, thermometer hygrometer sarta jam.Tim kami diwangun ku 3 desainer konsép sareng 8 insinyur téknis profésional, nyayogikeun jasa OEM & ODM ...
    Maca deui
  • Find Us at 5.2K27, 130th Canton Fair

    Teangan Kami di 5.2K27, 130th Canton Fair

    Emate bakal hadir dina 130th Canton Fair di Guangzhou, Cina.Salila adil, urang bakal nampilkeun arrivals anyar urang jeung model diobral panas kaasup stasiun cuaca pro, stasiun cuaca WIFI, thermo-hygrometer sarta jam.Ogé garis produk anyar urang - produk irigasi imah nu ngagunakeun TUYA sys...
    Maca deui