Portabel Thermo Hygrometer Portabel Kalayan Indikator Tingkat Kanyamanan

SKU #:E0345TH

Upami anjeun hoyong ngalegaan campuran anjeun ku nambihan anu saderhana tapi praktis, murah tapi tiasa ngajalankeun penjualan, parios pangukur suhu digital mini ringan kami anu tiasa ngukur suhu sareng kalembaban sareng masihan indikasi tingkat kanyamanan. Beda sareng pesaing kami anu nyandak fungsi penting pikeun ngahémat biaya, prioritas utama Emate nyaéta nawiskeun produk anu tiasa ngalayanan kabutuhan konsumén. Kusabab kitu kami ogé masihan nasabah pilihan pikeun ngalih antara Celsius sareng Fahrenheit ogé indikator tingkat kanyamanan dina LETTER LENGKAP. Gaduh diménsi 46 * 16 * 62.5mm, pangguna tiasa nyandak dimana waé anu dipikahoyong. Kalayan liang gantung, kickst ogé magnet, palanggan tiasa ngagaleuh sababaraha diantarana kanggo kamar / lokasi anu béda kalayan permukaan logam atanapi platform datar atanapi témbok anu nganggo kait.


Detil Produk

Spésifikasi produk

Solusi Pendukung

Lightweight Portable Thermo Hygrometer With Comfort Level Indicator02

-Bébas ukuran portabel
-Tampilan suhu dina ℃ / ℉
-Témbong kasuburan
-Tunjuk tingkat teu nyaman dina HURUF LENGKAP
-Nyumput tombol ℃ / id dina kompartemen batré
-Gantung gantung / méja nangtung / magnét nempel
-Dimensi: 46 * 16 * 62.5mm
-Rentang suhu: 0 ℃ ~ 50 ℃ (32 ℉ ~ 122 ℉)
-Rentang rentang: 20-95%
Konsumsi listrik: 1 * CR2032 (kalebet)


Rentang Suhu Indoor

0 ℃ ~ 50 ℃ (32 ℉ ~ 122 ℉)

Asor jero rohangan Kisaran

20% - 95%

Bahan

Bahan ABS

Konsumsi Kakuatan

1 CR2032 (kalebet)

Diménsi

46 x 16 x 62.5mm

Pakét

Kotak Kado

Pakét Ngawengku:

Térmométer Hygrometer x 1pc

Pitunjuk Pitunjuk x 1pc

Solusi

Kalayan tim R&D anu kuat sareng ranté suplai anu terintegrasi sacara vertikal, Emate mangrupikeun panyokong dipercaya anjeun nyayogikeun layanan OEM / ODM hiji-stop, anu sok nganteurkeun barang dina kualitas sora sareng dina éfisién.

 

FAQ Palanggan

1.Q: Naon harga anjeun?
A: Harga turun naek per paménta lengkep sareng faktor pasar sanés. Kami bakal ngintunkeun anjeun lambaran tawaran anu diénggalan saatos perusahaan ngahubungi kami pikeun inpormasi salajengna.

2.Q: Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?
A: Leres, qty order minimum kami nyaéta 1000-2000 pcs nohonan sarat tina MOA: $ 15000.

3.Q: Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana?
A: Leres, matéri parantos saluyu sareng standar CE, RoHS sareng FCC. Mangga kontak kami pikeun inpormasi lengkep.

4.Q: Naon waktos lead rata?
A: Sampel waktos kalungguhan: 3-5 dinten damel.
Waktos produksi massal: 55 dinten saatos resi setoran.

5.Q: Naon istilah pamayaran?
A: deposit 30% sateuacanna sareng kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL.

6.Q: Naha anjeun nawiskeun jasa labél swasta khusus?
A: Leres, anjeun tiasa ngaropea logo nyalira kana produk sareng bungkusan na.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami