Foldable Backlit Dapur Térmométer Kalayan Multi Fungsi

SKU #:E0369T

Kami terang yén anjeun miara palanggan saloba urang paduli ka anjeun, naha kami masihan anjeun alat thermometer dapur anu paling dirancang pikeun nyayogikeun sagala kabutuhan konsumén anu anjeun tiasa atanapi teu tiasa pikirkeun. Aranjeunna tiasa ngagunakeunana pikeun ngadeteksi suhu pangan atanapi pembuka atanapi pitunjuk suhu. Tombol push anu langkung ageung di payun ngajantenkeun gampang peasy pikeun kéngingkeun sadaya fungsi pikeun ngalayanan kabutuhan konsumén. Pakem ergonomis bakal ngajantenkeun aranjeunna ngaraos dicekel. Pitunjuk suhu anu ditulis kalayan hadé mangrupikeun desain anu paling bijaksana anu nawiskeun rusiah palanggan anjeun dina nampilkeun tuangeun gourmet kalayan gampang. Aranjeunna bakal bogoh ka anjeun pikeun desain ieu! Kalayan lampu latar jeruk, pelanggan anjeun tiasa maca dina wengi kémping paling poék atanapi dinten cerah anu ngagurilap. Standar pangluhurna nalika produksi, tapi tiasa ogé dikalibrasi deui. Aya seueur pisan pilihan pikeun nyimpen thermometer lempeng ieu leres yén éta moal aya dina jalan pangguna anu paling teratur.


Detil Produk

Spésifikasi produk

Solusi Pendukung

main_02

-Food kelas lempeng usik stainless steel (180 °)
-Tampilan suhu dina ℃ / ℉
-Kalibrasi suhu manual
-Susun lampu latar
-Maks / Min catetan pikeun suhu
-Tungtun suhu masak
Fungsi pembuka -Handy
-Auto-pareuman fungsi
-Tombol push: ON / OFF, HOLD, UP / ℃ / ℉, Down / MEM
-IP67 dipeunteun waterproof
-Kasus pelindung ABS tahan
-Gantung gantung / magnet nempel


Rentang Suhu

-50~300(-58~572)

Bahan

ABS kasus

Usuk beuli kelas stainless steel

Konsumsi Kakuatan

1 CR2032 (kalebet)

Diménsi

38 x 16 x 304mm

Pakét

Kotak Kado

Pakét Ngawengku:

Dahareun Térmométer x 1pc

Pitunjuk Pitunjuk x 1pc

Solusi

Kalayan tim R&D anu kuat sareng ranté suplai anu terintegrasi sacara vertikal, Emate mangrupikeun panyokong dipercaya anjeun nyayogikeun layanan OEM / ODM hiji-stop, anu sok nganteurkeun barang dina kualitas sora sareng dina éfisién.

 

FAQ Palanggan

1.Q: Naon harga anjeun?
A: Harga turun naek per paménta lengkep sareng faktor pasar sanés. Kami bakal ngintunkeun anjeun lambaran tawaran anu diénggalan saatos perusahaan ngahubungi kami pikeun inpormasi salajengna.

2.Q: Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?
A: Leres, qty order minimum kami nyaéta 1000-2000 pcs nohonan sarat tina MOA: $ 15000.

3.Q: Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana?
A: Leres, matéri parantos saluyu sareng standar CE, RoHS sareng FCC. Mangga kontak kami pikeun inpormasi lengkep.

4.Q: Naon waktos lead rata?
A: Sampel waktos kalungguhan: 3-5 dinten damel.
Waktos produksi massal: 55 dinten saatos resi setoran.

5.Q: Naon istilah pamayaran?
A: deposit 30% sateuacanna sareng kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL.

6.Q: Naha anjeun nawiskeun jasa labél swasta khusus?
A: Leres, anjeun tiasa ngaropea logo nyalira kana produk sareng bungkusan na.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami