Wisata Pabrik

Lokasi Pabrik Perusahaan

Basis produksi perusahaan perenahna di 4 / F, Bldg 2, No.71 Yangqi Road, Fuwan Industrial Area, Cangshan District, Fuzhou, China, kalayan 28,000 méter pasagi pabrik industri modéren. Tutuwuhan industri anu dimodernisasi kalebet citakan, suntikan plastik, stamping logam, bengkel lukisan, lokakarya SMT sareng bengkel produk-produk réngsé, peralatan éléktronik sareng jalur perakitan. Parusahaan urang pisan kuat dina manajemén ranté suplai, produksi terpadu sareng manufaktur.

GHRTG
FWF
SMT3
FDE
SAAA
SMT