Kauntungan parusahaan

Kauntungan inti Perusahaan

Perusahaan ngagaduhan kaunggulan téknologi inti unik dina téknologi sensor deteksi lingkungan, desain parangkat lunak dipasang, téknologi transmisi RF, Bluetooth, panilitian aplikasi téknologi sambungan WIFI Internét sareng pamekaran. Salaku tambahan, perusahaan nyambungkeun sareng pasar payun-payun ngalangkungan P&P sareng pusat penjualan, nyerep téknologi canggih sareng desain manajemén desain, sareng ngembangkeun produk anu nyumponan kabutuhan pasar internasional sareng nyayogikeun palanggan di sakumna dunya.

number 1

Téknologi

number (1)

Penjualan

Tim penjualan perusahaan gaduh pangalaman anu saé dina penjualan perdagangan internasional. Produkna parantos lebet kana saluran penjualan mainstream di Éropa sareng Amérika. Kami damel kerjasama sareng seueur merek propésional anu kawéntar di Éropa sareng Amérika, sapertos mérek internasional LEXON, OREGON, BRESSER, sareng sajabana, sareng gaduh hubungan bisnis anu caket sareng supermarket ranté sapertos: ALDI, LIDL, REWE, sareng sajabana dina waktos anu sami, parusahaan parantos ngadegkeun tim penjualan merek internasional salaku réspon kana parobihan di lingkungan pasar, ngabentuk pola penjualan perdagangan internasional OEM / ODM sareng penjualan merek internasional.

Perusahaan gaduh kamampuan manajemén ranté suplai anu kuat sareng integrasi nangtung tina manufaktur, tina pembuatan kapang, cetakan injeksi plastik, percetakan layar semprot, las éléktronik, beungkeutan tambalan ka réngsé produk. Tingkat anu dilakukeun ku nyalira parantos ngahontal langkung ti 70%.

number (2)

Ranté pasokan

Sértipikat Perusahaan

Perusahaan parantos kéngingkeun ISO: 9001 sistem sertifikasi kualitas sareng sertifikasi tanggung jawab sosial komérsial BSCI.

Rupa-rupa produk perusahaan parantos disahkeun ku CE, RED / R & TTE, ROHS, REACH, GS, FCC, UL, sareng sertifikasi kaamanan ETL anu ketat pisan dina pangendali kualitas di Éropa sareng Amérika.

Tim rékayasa téhnis perusahaan parantos kéngingkeun ratusan patén desain industri, patén modél utiliti, patén penemuan téknologi, sareng patén hak cipta parangkat lunak.

图片1
etewt

Strategi Bakat Perusahaan

Budidaya Bakat

Dina prosés pendirian sareng pamekaran, perusahaan ngutamakeun penting pisan pikeun ngenalkeun sareng ngokolakeun bakat, sareng netepkeun mékanisme pangembangan dua saluran pikeun bakat profesional sareng téknis sareng bakat manajemén sareng operasi. Ayeuna, perusahaan ngagaduhan kualitas luhur, efisiensi tinggi sareng manajemén propésional anu berpengalaman, sareng tim panilitian sareng pamekaran rékayasa anu kuat kalebet desain parangkat lunak, desain hardware éléktronik, desain rékayasa struktural, desain ngabentuk kapang, desain industri.

Misi Perusahaan

Di Emate, kami komitmen pikeun pamekaran sareng pembuatan produk éléktronik bumi pinter kalayan kakuatan inovasi téknologi, ngamungkinkeun urang pikeun hirup anu langkung saé, langkung merenah sareng langkung pinter. Ieu ogé misi anu perusahaan parantos maksa ti saprak didirikeun.

Visi Perusahaan

Perusahaan bakal taat kana filsafat bisnis "inovasi sareng pamekaran, orientasi pelanggan, kagancangan sareng karep, kajujuran sareng integritas", kalayan "inovasi ilmiah sareng téhnologis" salaku daya saing inti na, pikeun ngajantenkeun Emate Electronics Co., Ltd. perusahaan industri fokus kana produk éléktronik hirup bumi pinter.