Tentang Kami

EMATE éléktronika CO., LTD

deswd8uu

Profil Perusahaan

EMATE éléktronika CO., LTD didirikan dina Maret 2012. Mangrupikeun perusahaan manufaktur handapeun EMATE Group. Perusahaan damel langkung ti 400 jalma sareng perenahna di Fuzhou, Propinsi Fujian, kota basisir di beulah kidul-wétan Cina, kalayan industri modéren 6,000 méter pasagi. Éta museur kana R&D, manufaktur sareng bagéan bisnis penjualan ékspor OEM / ODM tina lingkungan hirup bumi EMATE Group anu ngawaskeun produk éléktronik.

9

Mangtaun-taun

400

Pagawe

6.000

Produk Kami

EMATE éléktronika CO., LTD. mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, manufaktur, ékspor sareng e-commerce lintas batas. Salami mangtaun-taun, perusahaan parantos khusus kana desain sareng ngadamel lingkungan hirup bumi ngawaskeun produk éléktronik, ngontrol produk éléktronik, ngawaskeun kaamanan produk éléktronik, sareng produk éléktronik kontrol irigasi kebon.

GHRTG

Usaha Utama Perusahaan

1.OEM / ODM manufaktur sareng ékspor produk éléktronik kahirupan bumi
2. Panilitian, desain sareng pamekaran tés lingkungan bumi produk éléktronik
3. Panilitian, desain sareng pamekaran produk éléktronik kontrol kakuatan bumi
4. Panalitian, desain sareng pamekaran produk éléktronik kontrol irigasi kebon bumi
5. Panilitian, desain sareng pamekaran produk éléktronik kontrol kaamanan bumi
6. Panalitian, desain sareng pamekaran produk sistem bumi pinter dumasar kana téknologi platform awan

Lokasi Perusahaan

Kantor pusat perusahaan perenahna di Zona Industri Daya Serikat No. 15 Jinzhou North Road, Kota Fuzhou. Departemen kauangan, R&D sareng penjualan aya di dieu. Éta ngagaduhan lingkungan kantor anu raoseun, aula paméran skénario sareng ruang konperénsi multifungsi. Perusahaan ngagaduhan tim penjualan perdagangan luar negeri anu propésional, sareng tim panilitian sareng pamekaran téknik rékayasa anu kuat kalebet desain parangkat lunak, desain pakakas éléktronik, desain rékayasa struktural, desain ngabentuk kapang, sareng desain industri.

Kauntungan urang

Emate gaduh kaunggulan téknologi inti unik dina téknologi sensor deteksi lingkungan, desain perangkat lunak anu dipasang, téknologi transmisi RF sareng sajabana, sadar kana> 70% tingkat buatan nyalira. Kalayan seueur sertipikat sareng patén-patén, kami ogé dikenal di kalangan mérek propésional sareng supermarket ranté di seluruh dunya.