YMT-11
banner-shower clock (3)
YMT-2
YMT-3
  • about us

Naha Pilih Kami!

Naha Pilih Kami!

EMATE éléktronika CO., LTD. didirikan dina Maret 2012. Éta perusahaan manufaktur handapeun EMATE Group. Perusahaan padamelan langkung ti400 jalma sareng perenahna di Fuzhou, Propinsi Fujian, kota basisir di beulah kidul-wétan Cina, sareng industri modéren tina 6.000 méter pasagi.

 

Salaku anyar Téknologi luhur perusahaan ngahijikeun R&D, manufaktur, ékspor sareng e-commerce lintas-wates, perusahaan parantos khusus kana desain sareng pembuatan lingkungan hirup bumi ngawaskeun produk éléktronik ti saprak didamel.

 

Emate gaduh inti unik kaunggulan téknologi dina téknologi sensor deteksi lingkungan, desain perangkat lunak anu dipasang, téknologi transmisi RF sareng sajabana, sadar a > 70% tingkat harga diri. Kalayan seueur sertipikat sareng patén-patén, kami ogé dikenal di kalangan merek propésional sarengsupermarket ranté di sakumna dunya.

Warta & Kajadian

Warta & Kajadian